×
×
22.
Децембар Петак
18.00

Филм

Вонка

Када Вили Вонка, пун наде и разрогачених очију стигне у средиште света производње чоколаде, код себе има само неколико новчића и шешир пун снова – један од њих је отварање властите фабрике чоколаде, у рангу са највећима на свету. Али у великом и немилосрдном граду, Вилијев минимални износ новца брзо се потроши, што га води до посла у оближњој перионици веша. 

Иако се Вилијеви снови чине поколебани, његове наде нису. Посао производње чоколаде далеко је тежи него што се чини, а картел слаткиша не подржава Вилијев таленат који се неће зауставити ни пред чим како би своју клијентелу задржао за себе. 

Међутим, захваљујући његовој јединственој и бриљантној домишљатости која је често изван оквира (или шешира!) и помоћи неколико великих пријатеља—посебно, бистре младе девојке имена Нудле —Вили постаје одлучнији него икад да искористи своје таленте и упорност како би остварио свој сан. У овој очаравајућој, укусној и понекад опасној авантури, Вили открива како ће већина људи одабрати пут похлепе али он ипак зна да се након кише увек појави сунце – све што нам је заиста потребно, јесте да пратимо властити сан и увек имамо вере у себе. 

Жанр: авантура, комедија, породични 

Режија: Paul King 

Улоге: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant 

Трајање: 116 минута 

Цена улазнице: 350 динара