×
×
25.
Децембар Понедељак
19.00

Концерт

Дизни концерт

Музичка школа "Коста Манојловић" Смедерево организује Дизни концерт у понедељак, 25. децембра од 19 часова, у Концертној дворани Центра за културу Смедерево.

Добро дошли!